Architectuur & Interieur projecten

Onze Diensten

Jouw partner in bouwkundig tekenen

Over ons

Sommige dingen besteed je beter uit zodat je tijd en geld bespaart en kan focussen op je kerntaken. Bouwkundige tekenwerken bijvoorbeeld.
Onze focus?

We creëren gedetailleerde CAD-tekeningen die beantwoorden aan de hedendaagse kwaliteitsnormen.

Onze missie?

Ruimtes creëren waarbij mensen centraal staan. En dat doen we uiteraard ook in nauw overleg met mensen: architecten, ontwerpers, bouwbedrijven, …

Maar stuur ons gerust een bericht, dan zitten we snel samen bij een kop koffie om jouw project te bespreken.

- 01

voorontwerp

Beschrijf jouw project en bezorg ons een ruwe schets of moodboard vol materialen. Of gewoon een idee waarvan je wil vertrekken. Wij stappen mee in jouw verhaal en werken het ontwerp verder uit.
- 02

Opmaak Bouwaanvraagdossier

Bezorg ons een definitief voorontwerp (plan, gevelaanzicht, 3D-studie, …) dat goedgekeurd is door de bouwheer. Vervolgens tekenen wij de plannen uit die nodig zijn voor de stedenbouwkundige aanvraag.
- 03

uitvoerings-en detailtekeningen

Jouw plannen in detail uitgewerkt tot een werkbare bouwtekening. Van funderingsaanzet tot dakgoot. En natuurlijk houden we rekening met de wensen en eisen van de architect
- 04

bouwplannen digitaliseren

Bezorg ons een scan van jouw bestaande bouwplannen. Wij zetten het over in Autocad. Vervolgens ontvang je van ons een PDF- (op schaal) en DWG-bestand.

- 05

opmaak plannen

Vertel ons alles over jouw plannen. Wij zetten ze om in een duidelijke 2D-presentatie: grondplan, gevelaanzicht, snede, inplantingsplan, …

- 06

3D visualisatie

Fotorealistische renders voor bouwprojecten (interieur én exterieur) gunnen jou en jouw klanten een blik op de toekomst: het pand na de werken. Focus op materialen en context van het project.