Architectuur & Interieur projecten

Onze Diensten

Welkom bij Cotecture – Jouw Ontwerppartner

Over ons

Als ervaren ontwerper met meer dan vijf jaar ervaring in een gerenommeerd architectenbureau, heb ik Cotecture gelanceerd om gespecialiseerde tekendiensten aan te bieden voor architecten, interieurarchitecten of ingenieur stabiliteit.

Onze focus is duidelijk: ontwerpers in staat stellen zich te concentreren op hun creativiteit, terwijl wij de technische aspecten verzorgen. 

Of het nu gaat om residentiële, vastgoed- investeringsproject of openbare aanbestedingen,  wij staan klaar om jouw visies om te zetten in nauwkeurige plannen of 3D visualisaties.

Cotecture is niet zomaar een dienst; het is een samenwerking die jouw werkstroom optimaliseert en jouw ontwerpen tot leven brengt. 

– 01

Bouwplannen Digitaliseren

Digitaliseer moeiteloos oude bouwplannen! Bezorg ons eenvoudig scans in diverse formaten zoals PDF, JPG, en PNG. Ons  team garandeert nauwkeurige en efficiënte conversie naar DWG-bestanden.

– 02

Plan Presentatie

Upgrade uw 2D/ 3D Plan Presentatie! Wij passen de presentatie aan naar de unieke tekenstijl van ontwerpers, waardoor uw visie krachtig wordt gecommuniceerd. Maak indruk met hoogwaardige visualisaties en bereik moeiteloos uw projectdoelen.

– 03

3D Visualisatie

Laat uw ontwerpen tot leven komen met 3D visualisatie. Wij creëren gedetailleerde en realistische 3D-renders die uw ideeën op een meeslepende manier presenteren. Of het nu gaat om architecturale projecten, interieurontwerpen of productconcepten, onze 3D visualisatie voegt een extra dimensie toe aan uw creatieve visie.

– 04

Voorontwerp

Wij creëren concepten die perfect aansluiten op de visie van de architecten. Of het nu op basis van 2D-plannen of 3D-vormstudies is, onze ontwerpen zijn afgestemd op uw behoeften. Voor presentaties houden wij altijd rekening met de kenmerkende tekenstijl van de architecten,

– 05

Opmaak Bouwaanvraagdossier

Vertrouw op onze dienst voor de opmaak van bouwaanvraag dossiers, waarbij de benodigde plannen worden getekend volgens de specifieke tekenstijl van de ontwerper. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat het dossier naadloos kan worden ingediend door de architect.

– 06

Uitvoerings-en Detailtekeningen

Wij zorgen voor gedetailleerde en precieze tekeningen die essentieel zijn voor de succesvolle uitvoering van uw project. Of het nu gaat om bouwprojecten, interieurontwerp of productieplannen, wij leveren hoogwaardige tekeningen die voldoen aan de specifieke eisen van uw project.


Neem contact op